Wij herstellen de balans in werk en leven.

Bel direct voor een afspraak

Tel. 020 - 88 96 484

Monique Schrama Praktijkassistent

Bel mij terug

Gemiddelde beoordeling van onze clienten:

(Op basis van 9 beoordelingen)
4 out of 5

Wat clienten over ons zeggen:

" Ik heb geleerd mijn innerlijke kompas te ontdekken en het te voelen en uiteindelijk er op te vertrouwen. "
4 out of 5
" Toen ik mijn therapie begon was ik zó de weg kwijt, maar vooral zó ver verwijderd van mijzelf. "
4 out of 5

Menu

Verwijzers

Warm, persoonlijk en betrokken

Werkgevers en Human Resources werken graag met ons samen. In de eerste plaats uiteraard omdat we goede resultaten boeken. Daarnaast sluit onze werkstijl aan bij de waarden die zij willen uitdragen: een warme, persoonlijke en betrokken benadering. Waarbij de werknemer centraal staat en de aandacht krijgt die nodig is.

Zorgvuldige begeleiding

Fijn om te weten: ook de verwijzer krijgt aandacht. We houden u zorgvuldig op de hoogte, betrekken u waar nodige en wenselijk bij het proces en zorgen voor gedetailleerde rapportage bij aanvang en afronding.

Ideale diagnosedienst

Verwijzers maken graag gebruik van onze ACT-Assessment dienst. Dat is een laagdrempelige manier om snel specialistisch inzicht te krijgen in problemen of klachten bij uw cliënt. Vooral omdat onze diagnose niet klant- maar persoonsgericht is, krijgt u ook inzicht in de mogelijkheden voor herstel. Het brede persoonlijke profiel, de mogelijkheden voor behandeling en de snelle nauwkeurige afwerking maken het een veelgebruikte dienst.

Krachtige, heldere programma’s

Met de programma’s Take ACTion en Take ACTion @ work heeft u een sterk programma in huis dat u in kunt zetten op verschillende klachten. Verwijzers geven aan dat de helderheid van het programma en de coachingsgerichte aanpak bij cliënten erg aanslaat. Men voelt zich gehoord, erkent en voor vol aangezien door de respectvolle, gelijkwaardige toon en werkstijl van het programma.

Wilt u meer weten, of een van onze diensten aanvragen voor uw cliënt? Neem contact met ons op en we helpen u direct!

Onze behandelaren zijn aangesloten bij: