Wij herstellen de balans in werk en leven.

Bel direct voor een afspraak

Tel. 020 - 88 96 484

Monique Schrama Praktijkassistent

Bel mij terug

Gemiddelde beoordeling van onze clienten:

(Op basis van 9 beoordelingen)
4 out of 5

Wat clienten over ons zeggen:

" Wat ik prettig vond aan de Take ACTion-benadering is het concrete: het benoemen, concretiseren en categoriseren van... "
4 out of 5
" Ik heb geleerd mijn innerlijke kompas te ontdekken en het te voelen en uiteindelijk er op te vertrouwen. "
4 out of 5

Menu

Over ons

Team van ervaren professionals

We zijn een landelijk team van behandelaren met veel ervaring op het gebied van Burnout. We ondersteunen werknemers, bedrijven en instellingen bij het helpen van mensen die om welke reden dan ook ‘vast zitten’. Dat doen we met een eigen methode (Take ACTion) die overtuigende, duurzame resultaten boekt.

Samen werken aan jou

In de behandeling staat de werknemer centraal. Aan de hand van het Take ACTion programma stellen we een op maat gemaakte behandeling op. De naam zegt het al, kern van de ‘ACT Together‘-gedachte is samenwerken: het contact en de samenwerking met jou, je werkgever en/of de bedrijfsarts staat centraal. Op die manier werken we samen aan een duurzaam herstel van je klachten, versterking van de copingvaardigheden en coaching terug naar werk.

Geen wachtlijsten!

We kunnen binnen 5 werkdagen een ACT Assessment inplannen en vervolgens binnen 5 werkdagen een traject opstarten. Je kunt dus meteen aan de slag.

Onze behandelaren zijn aangesloten bij: