Wij herstellen de balans in werk en leven.

Bel direct voor een afspraak

Tel. 020 - 88 96 484

Monique Schrama Praktijkassistent

Bel mij terug

Gemiddelde beoordeling van onze clienten:

(Op basis van 9 beoordelingen)
4 out of 5

Wat clienten over ons zeggen:

" Ik heb geleerd mijn innerlijke kompas te ontdekken en het te voelen en uiteindelijk er op te vertrouwen. "
4 out of 5
" Toen ik mijn therapie begon was ik zó de weg kwijt, maar vooral zó ver verwijderd van mijzelf. "
4 out of 5

Menu

Kosten & vergoeding

Vergoeding via werkgever

Overleg met je bedrijfsarts, case manager, direct leidinggevende of personeelsfunctionaris wat je mogelijkheden zijn. We sturen dan een offerte aan je werkgever. Deze kosten zijn aftrekbaar voor uw organisatie.

Kosten & duur

  • ACT-Assessment is vooral bedoeld om je inzicht te geven in je huidige situatie. Je komt bij ons langs en krijgt ruim de tijd om je verhaal te doen. Je zult merken dat we actief luisteren, doorvragen op onderwerpen en naast je klacht ook veel over jou willen weten. Naar aanleiding van dat gesprek stellen we een rapport op. Dat geeft je inzicht in je klacht en jouw mogelijkheden voor een behandeling. Kosten: 320 euro (ex. BTW).
  • Take ACTion is ons coachingsprogramma. Cliënten waarderen het resultaatgerichte karakter, de persoonlijke benadering en de positieve, opbouwende werkstijl. Het is een effectief programma om weer ‘in beweging’ te komen. Het bestaat uit acht sessies, huiswerkopdrachten en een persoonlijk behandelplan. Met Take ACTion kun je concreet werken aan een heel scale van klachten en vragen. Kosten: 1280 euro (ex. BTW).
  • Take ACTion @ work past het ‘Take ACTion’-programma toe op reïntegratietrajecten. We helpen je in een ongelimiteerd aantal sessies weer grip te krijgen op je werk en leven. In veel gevallen zullen we ook je werkgever een of tweemaal bij het traject betrekken. Dan weet het werk wat er speelt en wat zij kunnen doen om je proces te begeleiden. Het programma levert duurzame resultaten. Kosten: 6240 euro (ex. BTW).

Onze behandelaren zijn aangesloten bij: